Finest Planning

“Mensen oprecht helpen om van hun financiële dromen werkelijkheid te maken, is voor mij het hoogst haalbare rendement...”

Over Tim Blom

Finest Planning is opgericht door Tim Blom. Na zijn Heao-opleiding fiscale economie werkte hij ondermeer als belastingadviseur bij diverse grote kantoren en als accountmanager private banking bij de Rabobank. Ondertussen groeide hij door tot gecertificeerd financieel planner en erkend hypotheekadviseur. Sinds 2015 werkt Tim zelfstandig als gecertificeerd financieel planner en in die hoedanigheid is hij lid van de Federatie Financieel Planners. Zijn onafhankelijke positie geeft Tim de ruimte om eerlijk en open te zijn in zijn adviezen.

Missie & visie

Mensen en cijfers: bij Tim gaan zijn twee grootste passies hand in hand. Door mensen oprecht bij te staan in het najagen van hun doelen en dromen, hoopt hij ze financiële rust en zekerheid te geven. In begrijpelijke taal maakt hij persoonlijke situaties inzichtelijk en legt hij kansen voor de toekomst bloot. Als gecertificeerd financieel planner gaat hij altijd voor het hoogst haalbare rendement voor zijn cliënten.

De werkwijze van Finest planning

Een goede samenwerking valt of staat met vertrouwen. Dit is bij Finest planning dan ook altijd de basis. Eerlijk, onafhankelijk advies, van begin tot het eind. Na een eerste kennismaking volgt een vrijblijvende offerte. Vervolgens worden na een grondige inventarisatie de financiële positie en wensen in kaart gebracht en kunnen we concreet naar de gestelde doelen toewerken. De dienstverlening wordt daar met maatwerk volledig op afgestemd.

Nieuwsgierig naar uw financiële kansen?

Neem vrijblijvend contact met me op »