Finest Planning

“Om je vermogen veilig te stellen voor de toekomst, moet je goed op de hoogte zijn van de kansen en risico’s en daar schort het nogal eens aan...”

Vermogen

Sparen, beleggen, een erfenis; wie zijn zaken goed regelt, bouwt door de jaren heen flink wat vermogen op. Helaas ontbreekt het vaak aan overzicht en een concreet toekomstplan. Enig idee hoe jouw spaarpotjes het beste renderen?:

  • Wat is het doel van je reserves richting de toekomst?
  • Hoe haal je het meeste rendement uit jouw spaartegoeden?
  • Zijn mijn spaardoelen reëel met mijn huidige aanpak?
  • Loop ik veel risico met de manier waarop ik beleg?
  • Kan ik een deel van mijn vermogen aan mijn kinderen schenken?
  • Moet ik mijn vermogen beleggen, of is het voordeliger mijn hypotheek af te lossen?

Afhankelijk van je wensen en doelen is er heel veel mogelijk. Wat voor jou het voordeligst is, daarover vertellen we je graag meer…

Welke reserves heb ik nou eigenlijk?

Op de een of andere manier sparen we allemaal. Maar levert die spaarrekening eigenlijk wel genoeg op? Misschien heb je in het verleden een woekerpolis afgesloten en betaal je onnodig veel kosten. Soms kan het financieel gunstiger zijn om verschillende potjes samen te voegen, of levert het beleggen van je vermogen je veel meer rendement op.

Hoe levert mijn vermogen me het meeste op?

Als je op verschillende manieren vermogen hebt, bijvoorbeeld door spaargeld, beleggingen, lijfrentepolissen of een tweede huis, raak je het overzicht snel kwijt. Wil je zeker weten dat je je financiële toekomstdroom kunt realiseren en welke risico’s je kunt nemen, laat dan een financieel planner alles eens naast elkaar leggen. Grote kans dat er nog veel meer uit te halen valt en het zou zonde zijn die kans te laten liggen.

Neem voor een eerlijk advies over het groeien van vermogen contact op!

We helpen je graag »