Finest Planning

“Vaak weten mensen niet wat er allemaal wel of niet mogelijk is bij het kopen van een huis. Dat zet ik graag voor ze op een rij...”

Je eigen huis, droom of werkelijkheid?

Het kopen van een huis is waarschijnlijk de grootste financiële investering van je leven. Voordat je daadwerkelijk je handtekening kunt zetten, zijn heel wat vragen de revue gepasseerd:

  • Hoe krijg ik de financiering rond?
  • Wat als ik arbeidsongeschikt wordt?
  • Met welke lasten laat ik mijn partner achter als ik kom te overlijden?
  • Is het slim om eigen vermogen in het huis te stoppen of juist niet?
  • Kan ik mijn kind helpen bij de financiering van zijn huis?
  • Hoe zit het met het kopen van een nieuw huis als mijn huidige woning onder water staat?

Niets zo complex als de aanschaf van een woning. Laat je daarom vooraf goed adviseren door een onafhankelijke partij. Mogen wij je hierbij helpen?…

Onbezorgd wonen door de juiste keuzes

Bij het kopen van een huis, denk je vooral aan hoe en of je de hypotheek kunt betalen. Maar er komt veel meer bij kijken. Daarom is het handig om samen met een financieel planner alle aspecten vooraf goed te bekijken. Heb je bijvoorbeeld nagedacht over de gevolgen bij arbeidsongeschiktheid of overlijden? Hoe creëer je dan financiële vrijheid voor je partner, die misschien meer moet gaan werken en voor dure kinderopvangkosten komt te staan?

Besteed je geld slim met een financieel planner

Een gecertificeerd financieel planner loodst je door de wirwar van fiscale regelgeving heen en zorgt bovendien dat je niet alleen kijkt naar de betaalbaarheid van de hypotheeklasten, maar vooral ook naar de gevolgen voor je algehele financiële situatie. Daarnaast kan de planner je toekomstdromen vast meenemen in je financieringsplan; zo sla je twee vliegen in één klap. Ben je van plan binnenkort een huis te kopen en wil je alles eens goed op een rijtje zetten? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Neem vandaag nog contact op en we maken meteen een afspraak.

Wat kan ik voor je betekenen?

Vrijblijvend contact opnemen mag altijd! »