Finest Planning

“De juiste keuzes zijn bepalend voor de mate van financieel succes...”

Voor het grote én het kleine geld!

Gedurende ons leven krijgen we heel wat financiële vraagstukken voor onze kiezen: wel of niet van baan veranderen? Een huis kopen of huren? Sparen of schenken? Welke strategie levert me het meeste op? De keuzes die we hierin maken bepalen voor een groot deel de mate van financieel succes. Voor de gemiddelde mens niet altijd even eenvoudig. Hoe klein of groot je beurs ook is, Finest Planning helpt je op alle fronten bij het maken van de juiste beslissing:

Een gedegen carrièreplan 

Veranderen van loopbaan, je eigen zaak beginnen, eerder stoppen met werken; wat zijn de risico’s en hoe bepaal ik welke richting ik kies? Lees hier hoe Finest Planning je daarbij kan helpen.

Je eigen huis, droom of werkelijkheid?

Een huis kopen is een van de grootste financiële beslissingen in een mensenleven. Kan ik de hypotheeklast dragen en wat te doen als mijn inkomsten onverwachts afnemen? Vraag Finest Planning om woonadvies.

Vermogen

Van spaarverzekeringen en beleggingen tot lijfrentepolis en een tweede huis; wat is je uiteindelijke doel en hoe levert je vermogen het meeste op? Laat je vermogen groeien met Finest Planning.

Hoe warm zit ik er na mijn pensioen straks bij?

Pensioenen vinden we vaak maar ingewikkeld en vaak maken we ons er pas druk om als het eigenlijk al te laat is om nog bij te kunnen sturen. Haal samen met Finest Planning alles uit je pensioen.

Wat valt er te vergeven?

Wat is voordeliger; schenken bij leven, of een erfenis achterlaten na je overlijden? En wanneer je iemand financieel wil ondersteunen, wat zijn dan de voor- en nadelen? We adviseren je graag over erven en schenken.